top of page
nail art design coffee

BLOOOM ACADEMY

Een wereld vol kunst is toch zeker een wereld waarin jij je zou willen begeven? Of je nou jouw eigen nagels wil doen als hobby, jouw kennis en skills wilt upgraden of als je wilt uitvinden of jij van jouw passie een beroep kan maken. Voor iedereen is er een leuk en uitdagend traject binnen onze BLOOOM ACADEMY! Wij bieden bij The BLOOOM verschillende masterclasses die jou, door middel van een goede basis en de juiste begeleiding, kunnen onderscheiden van anderen!

BLOOOMING
ARTISTS

BLOOOMING artists biedt een platform voor nail artists in Nederland om een podium te krijgen. Wij proberen het voor nail art lovers makkelijker te maken om iemand te vinden die in hun omgeving werkzaam is als Nail artist of nagelstyliste. Heb jij ook zin om vaker designs te kunnen maken die jij ook echt leuk vindt? Of te kunnen lakken op een leuk event? Word dan een BLOOOMING ARTIST!

Je kan jezelf inschrijven als artist. Hierbij zorgen wij dat jouw art ook naar voren zal komen om jou te kunnen linken aan de juiste klanten! So keep up the good work!

*Door de huidige omstandigheden zijn de events wat minder dan normaal. Wij nemen daardoor tijdelijk geen nieuwe inschrijvingen aan!

ying yang art.png
art palette.png

BASICS CLASSES

Een goede basis is essentieel om je te begeven in deze wereld. Nail art en styling is namelijk meer dan alleen maar lakken! Je bent tenslotte bezig met een lichaamsdeel van iemand anders! Wij staan voor professionaliteit en dat begint bij een goede basis.

BIAB CLASS

Manicure
and nail basics

BIAB

Nail that
single color

branding,
identity &
photostyling

SalON
management

In deze MANICURE class behandelen wij alles op het gebied van de natuurlijke nagel. Een goede prep is het halve werk!

Als officiële distributeur van The Gelbottle hebben wij je juiste info hoe je moet werken met de originele BIAB! In deze BIAB class behandelen wij hoe jij de natuurlijke nagels kunt laten groeien met een rubber base of BIAB. Geef jouw klanten de perfecte BIAB behandeling!

Er is niets bevredigender dan een perfect gelakte single color! Ben je op zoek naar een manier voor het perfectioneren van jouw technieken, of wil jij zelf perfect jouw eigen nagels...

Leer hoe jij jouw eigen stijl kan ontdekken en zoek uit hoe jij jezelf als artiest zou willen neerzetten met onze BRANDING, IDENTITY & PHOTOSTYLING class. 

Heb jij altijd al voor jezelf willen beginnen maar weet je simpelweg niet hoe? Of wil jij je verdiepen in het runnen van een eigen salon? Dan is deze class de perfecte...

NAIL ART CLASSES

This is where the fun begins! Nail art is HOT! Maar het kan ook zeker ver van jouw bed show zijn. Of wil jij jouw skills upgraden? Wij hebben 2 soorten Nail art classes. De Allround art bootcamp of een basic nail art for starters!

BASIC
ART CLASS

Tijdens de 2 daagse Basic Art bootcamp leer je alle basics die je nodig hebt om met nail art te starten. Dit is een bootcamp om de basis technieken onder de knie te krijgen en uit te vinden of nail art wel echt iets voor jou is. We behandelen in deze les hoe je  oa moet werken met...

PRO ART
BOOTCAMP

Deze bootcamp bestaat uit 6 weken waarin je elke week 1 dag les volgt. Met deze bootcamp word je in 1 keer van Junior tot Professional opgeleid. Deze art bootcamp zorgt ervoor dat wij jouw techniek gaan upgraden, maar zeker ook het creatieve vuurtje in jouw brein gaan aan wakkeren. Wij werken hier op jouw eigen niveau.  

EXTENSION CLASSES

Het verlengen van de nagel kan op verschillende manieren. Gel, acryl, rubberbase, BIAB of een systeem wat werkt met full cover tips. Bedenk goed voor jezelf wat je zou willen aanbieden aan jouw klanten. Alles is mogelijk!

 

Wij helpen je graag met het maken van jouw keuze om de juiste lessen aangeboden te krijgen!

gelextensionsclass.png
GELextensionsblackart.png
fidodidogelextensionsclass.png

GEL
Extensions

ACRYL
Extensions

SOFT GEL
Full cover
tips
extensions

ELEkTRISCH
VIJLEN

In deze class  behandelen wij het verlengen van de nagels met gel. Je leert alle ins & outs op het gebied van gel.

In deze class  behandelen wij het verlengen van de nagels met acryl. Je leert ook hoe je de uitgroei gaat behandelen en nog veel meer!

De nagel van iemand die nagels bijt is vaak anders dan normaal. In deze class leer je hoe je het beste een plan kan maken om dit type nagels te behandelen.

Leer de basis technieken om om te gaan met een elektrische vijl. Na deze class weet jij hoe je de natuurlijke nagel kan voorbereiden en welk bitje je het beste kan gebruiken.

nail art class.png
sister nail art.png

ALLROUND
NAGELSTYLING
BOOTCAMP

Deze bootcamp duurt 9 weken. Elke week volg je 1 class en krijg je ook huiswerk mee om te oefenen.

In deze bootcamp beginnen wij bij de basis en eindig je als een volwaardig nagelstyliste.

bottom of page