DISCLAIMER
The BLOOOM
Laatst bijgewerkt: 7 januari 2021

Op het gebruik van deze website www.theblooom.nl zijn onderstaande gebruiksvoorwaarden van toepassing. Door gebruik te maken deze website, wordt u geacht kennis te hebben genomen van de gebruiksvoorwaarden en deze te hebben aanvaard.

Gebruik van informatie

The BLOOOM streeft ernaar op deze website altijd juiste en actuele inforrmatie aan te bieden. Hoewel deze informatie met de grootst mogelijke zorgvuldigheid is samengesteld, staat The BLOOOM niet in voor de volledigheid, juistheid of actualiteit van de informatie. De juridische informatie op de website is van algemene aard en kan niet worden beschouwd als een vervanging van juridisch advies.

Aan de informatie kunnen geen rechten worden ontleend. The BLOOOM aanvaardt geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van de informatie of de website en evenmin voor het niet goed functioneren van de website. Op basis van verzenden en ontvangen van informatie via de website of via e-mail kan niet zonder meer een relatie tussen The BLOOOM en de gebruiker van de website onstaan.

E-mail

The BLOOOM garandeert niet dat aan haar gezonden e-mails (tijdig) worden ontvangen of verwerkt, omdat tijdige ontvangst van e-mails niet kan worden gegarandeerd. Ook de veiligheid van het e-mailverkeer kan niet volledig worden gegarandeerd door de hieraan verbonden veiligheidsrisico's. Door zonder encryptie of wachtwoordbeveiliging per e-mail met The BLOOOM te corresponderen, accepteert u dit risico.

 

Hyperlinks

Deze website kan hyperlinks bevatten naar websites van derden. The BLOOOM heeft geen invloed op websites van derden en is niet verantwoordelijk voor de beschikbaarheid of inhoud daarvan. The BLOOOM aanvaardt dan ook geen aansprakelijkheid voor schade die voortvloeit uit het gebruik van websites van derden.

Intellectuele eigendomsrechten

Alle publicaties en uitingen van The BLOOOM zijn beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Behalve voor persoonlijk en niet commercieel gebruik, mag niets uit deze publicaties en uitingen op welke manier dan ook verveelvoudigd, gekopieerd of op een andere manier openbaar worden gemaakt, zonder dat The BLOOOM daar vooraf schriftelijke toestemming voor heeft gegeven.

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW, tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

  • Facebook
  • Instagram

SHOP VEILIG!

Betalingen kunnen op de volgende manieren worden voltooid: IDeal, Paypal, vooruitbetaling (overschrijving), contant bij afhalen op afspraak in onze studio: The Beauty bar. Na de bestelling worden onze klanten in detail geïnformeerd over de huidige status van hun bestelling. Zo krijg je bij een pakket een trackingnummer waarmee de bestelling goed gevolgd kan worden.

Openingstijden winkel:

Maandag: 9:00 - 14:00

Dinsdag: 9:00 - 14:00

Woensdag:  Gesloten

Donderdag: Op afspraak

Vrijdag: Op afspraak

Zaterdag: 10:00 - 14:00 

Zondag: Gesloten

 

Door de huidige maatregelen omtrent COVID-19 zijn wij tijdens de lessen alleen open op afspraak. Op deze manier kunnen wij de 1,5 meter afstand goed bewaren. Wij maken graag tijd voor jou om jou een goede service aan te kunnen bieden. App 0621572434 als je een afspraak zou willen maken zodat wij jou buiten de lestijden in kunnen plannen!

website

bestellen

support

The BLOOOM

Boslaan 43

2132 RJ Hoofddorp

Nederland

KVK: 70239487

BTW: NL001727645B77