Door de huidige maatregelen omtrent COVID-19 zijn wij alleen open op afspraak. Op deze manier kunnen wij de 1,5 meter afstand goed bewaren. Wij maken graag tijd voor jou om jou een goede service aan te kunnen bieden. App 0621572434 als je een afspraak zou willen maken zodat wij jou buiten de lestijden in kunnen plannen!

blooomtgbglitterpack.png

MUST HAVE FOLIE!

Naast een goede Folie lijm heb je zeker de Pink butterflies folie nodig voor snelle zomer designs. Deze folie heeft vlinders in verschillende kleuren waardoor het nog nooit zo makkelijk is geweest om een vlinder design te maken!  

PACKS & STARTER KITS

Wij krijgen vaak de vraag welke kleuren goed lopen of vragen over onze starter kits. Daarom zijn wij nu druk aan het werk om de kits voor iedereen beschikbaar te maken. Hou deze pagina in de gaten voor essentials en starter kits!

THIS WEEK'S FAV

Elke week laten wij zien wat persoonlijk onze  favoriet is van de week. En natuurlijk is het deze week 1 van de nieuwe BIAB™️ kleuren. Onze fav is AMBITIOUS. Deze kleur is perfect voor de donkere huidskleur en flawless bij jouw klanten die een tan hebben. De peachy ondertoon is echt AMAZING! Deze kleur kan je niet missen deze zomer!

IMG_8110_edited.jpg

 BECOME A PINK LILAC OR BLUE MEMBER

Join us now!

 

VOLG

ONZE
insta

@theblooom.nl