top of page
team blooom.png
dewi tekening.jpg
Facetune_06-11-2022-02-15-20.HEIC

Eigenaresse Dewi - ook wel genaamd Korocici is The BLOOOM begonnen omdat zij een platform miste waar je echt terecht kon voor nail art. Ze heeft toen goed uitgedacht wat zij graag zou willen zien en vanuit die wens en passie is The BLOOOM ontstaan. Dewi heeft een styling opleiding (Artemis) gedaan en heeft gewerkt als kleermaker en visual merchandiser. Na 2 kinderen heeft ze de stap gezet om zich volledig te richten op nagels. Ze wilde salon ervaring opdoen bij Lakwerk Amsterdam tijdens het oprichten van The BLOOOM. Na meerdere shoots en shows gedaan te hebben wist ze dat ze al haar ervaring binnen The BLOOOM terug wilde laten komen om andere mensen ook te kunnen begeleiden in de leuke wereld van nail art.

Nick Is de retail master binnen The BLOOOM. Nick is the one packing all the orders real real fast! Hij zorgt ervoor dat de winkel en diens voorraadbeheer zo soepel en efficiënt mogelijk verloopt. Ook al is Nick nieuw in de nagelbranche, hij is super excited om alle in’s en out’s van deze branche tot zich te nemen, en tegelijkertijd The Blooom naar een next level te brengen. Zijn ervaring uit het openen en opbouwen van diverse retailwinkels en diens teams sluit hier perfect op aan.

MEET THE NAIL ARTISTS

Dewi

Nick

Hygiëne, kwaliteit en service zijn erg belangrijk voor het team! Er wordt dus gewerkt met handschoenen en maskers. Er werken diverse stylisten binnen The beauty bar op verschillende niveaus, (Junior – Advanced – Pro) op het gebied van ervaring. De kwaliteit is uiteraard goed van iedere nagelstyliste, ongeacht welk niveau dan ook. Een Pro nagelstyliste zal bijvoorbeeld op een Next level behandeling meer kunnen doen en een uitgebreider design maken dan een Junior of een Advanced Styliste.

Korocici

Meet Dewi aka KOROCICI! Eigenaresse Dewi - ook wel genaamd Korocici is een Pro Nail artist. Ze houdt ervan om helemaal los te gaan met glitters, edelstenen en logo's, maar vindt een perfecte BIAB met een goede E-manicure ook super satisfying! ALLES is mogelijk bij haar!

 

Neem een kijkje op haar instagram @korocici en boek haar door een PRO behandeling te boeken.

Nina tekening kopie.jpg
Yadira tekening.JPG

Nailglossip

NailsbyYadira

Meet NINA! Haar stijl is vooral pastel en cute, grafisch but make it classy and chique. Minimal en het liefst een nude base. But don’t get it twisted. Ze is in voor ALLES! #allout

Neem een kijkje op haar instagram @nailglossip en boek haar door een ADVANCED behandeling te boeken.

Meet onze Nail BABE Yadira.  Ze is er klaar voor om jullie nagels te upgraden met wat FINE nail art! Lijnen en kleine details is is totally her cup of tea. Funfact: ze is gek op kick boxen.

 

Neem een kijkje op haar instagram @nails.by.yadira en boek haar door een PRO behandeling te boeken.

bottom of page