A beginners guide to use glitters Part2: Sugaring


Sugaring is een simpele en makkelijke methode. Op deze manier kan jij jouw set snel upgraden. En vooral meerwaarde geven aan de set die jij plaatst. Met deze methode breng je zoals de naam eigenlijk al zegt een suiker effect aan op de nagel. Doordat je fijne glitter over de nagel "strooit" ontstaat er een suiker-achtige effect. Bekijk deze tutorial en probeer het uit!


TIP 1: Probeer een kleur uit te kiezen die dicht bij de kleur van de glitter is. Als het een meerkleurige glitter is zoals de Ice ice baby - Pixie dots op de foto. Dan kies je 1 van de kleuren uit.

  • WOWFACTOR: De Ice ice babyis een doorzichtige glitter. Hierdoor is het belangrijk wat voor kleur je als ondergrond gebruikt. Deze glitter is beschikbaar in verschillende tinten, waardoor elk type een ander effect geeft.


TIP 2: Hoe fijner jouw glitter, hoe meer dekkend het resultaat.Stap 1

Breng een dun laagje gel polish aan. Werk zo dun mogelijk! Liever 2 dunne laagjes om de kleur dekkend te krijgen, in plaats van 1 dikke laag. Hard deze uit.


Stap 2

Breng een laag no wipe top coat aan en hard deze NIET uit.


Stap 3

Plaats een glitter tray onder de nagel. Strooi de glitters over de nagel. Hard deze dubbele uithardingstijd uit.


Stap 4

Maak het design schoon met een borstel. Bij voorkeur een zachte borstel. Werk zo zuinig mogelijk en veeg de overige glitters vanuit je glitter tray terug in jouw flesje.


Benodigdheden:

- Ice ice baby - Pixie dots

- Glitter tray*Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW, tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

  • Facebook
  • Instagram

website

bestellen

support

SHOP VEILIG!

Betalingen kunnen op de volgende manieren worden voltooid: IDeal, Paypal, vooruitbetaling (overschrijving), contant bij afhalen op afspraak in onze studio: The Beauty bar. Na de bestelling worden onze klanten in detail geïnformeerd over de huidige status van hun bestelling. Zo krijg je bij een pakket een trackingnummer waarmee de bestelling goed gevolgd kan worden.

The BLOOOM

Boslaan 43

2132 RJ Hoofddorp

Nederland

KVK: 70239487

BTW: NL001727645B77