A beginners guide to use glitters Part1

Bijgewerkt: 15 feb 2019

Op onze website is er zoveel glitter te vinden dat je wellicht door de bomen het bos niet meer kunt zien. Hier een paar tips en tricks hoe je moet beginnen met glitters!


- Oefening baart kunst.

De key is en blijft oefenen! Het voordeel van onze flesjes is het formaat waarin zij geleverd worden. Doordat er gemiddeld 13gr in de flesjes van Colortone zit heb je genoeg glitters om lekker te kunnen oefenen.


- Maak jouw design visueel.

Denk van tevoren na over jouw design. Een handige tool hiervoor is onze NAIL DESIGN TEMPLATE.Dit formulier kan je downloaden in onze webshop. Ga naar TOOLS.


- Werk met de juiste gear.

Goed gereedschap is het halve werk! Hou onze webshop in de gaten voor onze nieuwe gear. Wij proberen de producten steeds te verbeteren of het gebruik makkelijker te maken.


- Ken jouw producten.

Als je wilt beginnen met glitters moet je eerst weten wat voor soorten glitters je hebt. Dit is ook de reden waarom wij fan zijn van Colortone. De kaarten van colortone zijn zo gemaakt dat alles in verhouding is.

Boven op de afbeeldingen zie je dat de Ombre glitter een fijnere glitter is dan de Medium glitter mix. Het effect verschilt als het formaat ook verschilt. Dit komt door de weerkaatsing van het licht. Beiden glitters hebben een geweldig effect. Dus denk eerst na wat voor effect je wilt hebben. Doordat de Ombre glitter een fijne glitter is kan je er de beste ombres mee maken omdat je de glitters mooi in elkaar kunt laten overlopen.Gebruik de Colortone kaarten om het kleurverloop te bepalen.


Voor meer tips & tricks qua glitters kan je het beste ons video kanaal in de gaten houden. Hier uploaden wij verschillende tutorials. Knowledge is power!

73 keer bekeken

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW, tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

  • Facebook
  • Instagram

website

bestellen

support

SHOP VEILIG!

Betalingen kunnen op de volgende manieren worden voltooid: IDeal, Paypal, vooruitbetaling (overschrijving), contant bij afhalen op afspraak in onze studio: The Beauty bar. Na de bestelling worden onze klanten in detail geïnformeerd over de huidige status van hun bestelling. Zo krijg je bij een pakket een trackingnummer waarmee de bestelling goed gevolgd kan worden.

The BLOOOM

Boslaan 43

2132 RJ Hoofddorp

Nederland

KVK: 70239487

BTW: NL001727645B77