De GlossySwan pigment poeder. We love it!


Binnen een paar minuten een mooie gloss aanbrengen over elke kleur is helemaal niet zo ingewikkeld! Met de Glitter & ombre brush werk je clean en snel.


Bekijk de tutorial van GlossySwan zelf! Een nailmaster als haar heeft zeker een gelijknamige glossy pigment nodig!!Stap 1

Breng een dun laagje gel polish aan. Werk zo dun mogelijk! Liever 2 dunne laagjes om de kleur dekkend te krijgen, in plaats van 1 dikke laag. Hard deze uit.


Stap 2

Breng een laag no wipe top coat aan en hard deze de helft van de normale tijd uit. Meestal is 30 seconden genoeg.


TIP: Begin met 30 seconden. In Stap 2 moet je jouw no wipe topcoat "leren kennen". De een heeft iets langer of korter nodig dan de ander. Als je merkt dat je het pigment er zo van af kan vegen, moet je de tijd aanpassen en hem korter in de lamp uitharden. Merk je dat de chrome er als het ware in blijft plakken, dan moet je het iets langer uitharden in de lamp.


Stap 3

Breng het pigment aan op de nagel. Let op! Met de Glitter & ombre brush heb je niet zoveel pigment nodig. Op deze manier gaat jouw pigment langer mee! Veeg de nagel met bij voorkeur een borstel met zachte haren. Hard deze uit.


Stap 4

Breng een dunne laag no wipe top coat aan om jouw pigment te sealen. Hard deze uit.


Benodigdheden:

- GlossySwan pigment poeder

- Glitter & ombre brush


50 keer bekeken0 reacties

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW, tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

  • Facebook
  • Instagram

SHOP VEILIG!

Betalingen kunnen op de volgende manieren worden voltooid: IDeal, Paypal, vooruitbetaling (overschrijving), contant bij afhalen op afspraak in onze studio: The Beauty bar. Na de bestelling worden onze klanten in detail geïnformeerd over de huidige status van hun bestelling. Zo krijg je bij een pakket een trackingnummer waarmee de bestelling goed gevolgd kan worden.

website

bestellen

support

The BLOOOM

Boslaan 43

2132 RJ Hoofddorp

Nederland

KVK: 70239487

BTW: NL001727645B77