How to work with colortone-cards

Bijgewerkt: 19 dec 2018

De Colortones-cards zijn gemaakt om zo makkelijk mogelijk met de producten te kunnen werken. Succes is het resultaat van een goede voorbereiding!

Al onze producten hebben een eigen Colortone-card. Sla de Colortone-card op in je telefoon, op je computer of print hem uit! Op deze manier kan je precies zien wat je nodig hebt en daadwerkelijk gaat gebruiken. Speel met de kaarten en creëer nieuwe kleurencombinaties. Je zal jezelf verbazen wat je allemaal zal bedenken door deze manier van te werken.


Download de NAIL DESIGN TEMPLATE op onze webshop!

Met dit formulier kan je, jouw gedachtes op papier zetten. Gebruik de code: FREETEMPLATE4U om hem gratis te kunnen downloaden. Want nogmaals: Succes is het resultaat van een goede voorbereiding!

40 keer bekeken

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW, tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

  • Facebook
  • Instagram

website

bestellen

support

SHOP VEILIG!

Betalingen kunnen op de volgende manieren worden voltooid: IDeal, Paypal, vooruitbetaling (overschrijving), contant bij afhalen op afspraak in onze studio: The Beauty bar. Na de bestelling worden onze klanten in detail geïnformeerd over de huidige status van hun bestelling. Zo krijg je bij een pakket een trackingnummer waarmee de bestelling goed gevolgd kan worden.

The BLOOOM

Boslaan 43

2132 RJ Hoofddorp

Nederland

KVK: 70239487

BTW: NL001727645B77