Meet Lore


Amazing design on the Fifi La Fume - Medium holo mix glitter. Get it NOW!

Lore Vandebosch (24) is een nagelstyliste uit Genk in Belgie. Wij zijn haar online tegen gekomen en waren fan van haar Halloween game. You REALLY stepped it up! Daarom keken wij er naar uit om een samenwerking aan te gaan. Bij de lancering van onze 2 nieuwe Medium holo mixes konden wij het niet laten gaan om te vragen of zij haar skills erop los zou kunnen laten. En daar hebben wij zeker geen spijt van! Maar wij wilden graag meer weten over Lore en hebben haar een aantal vragen gesteld. We love amazing artists!


Als eerste willen wij je bedanken voor een leuke samenwerking. Jij hebt ons echt verbaast met jouw design! YOU ARE AWESOME! Hoe lang zit je eigenlijk in het vak?

“Ik heb ongeveer een jaar geleden mijn opleiding afgerond. Mijn allereerste starterskit kreeg ik acht jaar geleden voor de kerst, vanaf toen deed ik mijn nagels af en toe als hobby, maar dat zag er natuurlijk niet uit!”


Oefening baart kunst zeggen wij altijd. En in dit vak ben je eigenlijk nooit uitgeleerd. Hoe heb jij jezelf ontwikkeld om nagelstyliste te worden?

“Naast mijn basisopleiding heb ik ook verschillende workshops gevolgd, voornamelijk nail art, want daar ben ik echt door gebeten. Verder is het echt een kwestie van iets zien, het uitproberen, en oefenen oefenen en oefenen!"


Wat is het gene wat je het minst leuk vind aan dit vak?

“Stofjes! Ik moet nog investeren in een goede afzuiging.”


Gelukkig is dat iets wat je makkelijk kan aanpassen! En dan is het probleem opgelost. Passie speelt ook een grote rol in het nagelvak. Wat zijn jouw passies of waarvan ervaar jij sparkle joy?

“Naast mijn twee superlieve hondjes – Pippin & Lola – hou ik enorm van nail art. Ik kan me daar uren in verliezen. Dat voorafgegaan door uren scrollen op Instagram en Pinterest natuurlijk."


Pinterest is echt een geweldig middel om je inspiratie op te doen. Waar haal jij jouw inspiratie vandaan?

“Inderdaad! Ik haal mijn inspiratie voornamelijk van Pinterest en Instagram. Daarnaast zijn er nog enkele Russische dames die ongelofelijke dingen doen. Wat ik mooi vind sla ik op en daar probeer ik later iets mee te doen."


Over later gesproken, hoe zie jij jouw toekomst en wat zijn jouw goals?

“Ik wil vooral workshops volgen van internationale educators. Een workshop van Get Buffed is een droom! En verder wil ik vooral blijven groeien in het nagelvak."


Wij wensen jou heel veel succes en met het zien van de resultaten van onze samenwerking gaat dat zeker wel goed komen! We love Pepe le pew en Fifi la fume! Maak van jouw dromen werkelijkheid! Wat vind je trouwens zo leuk aan glitters?

“Je kan beter vragen: “Wat niet?”


True story Lore! We love glitter as well! Veel succes verder en keep us updated met mooie fotos op jouw instagram! FOLLOW @lore_vandenboschAmazing design on the Pepe le Pew - Medium holo mix glitter. Get it NOW!

70 keer bekeken

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW, tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

  • Facebook
  • Instagram

website

bestellen

support

SHOP VEILIG!

Betalingen kunnen op de volgende manieren worden voltooid: IDeal, Paypal, vooruitbetaling (overschrijving), contant bij afhalen op afspraak in onze studio: The Beauty bar. Na de bestelling worden onze klanten in detail geïnformeerd over de huidige status van hun bestelling. Zo krijg je bij een pakket een trackingnummer waarmee de bestelling goed gevolgd kan worden.

The BLOOOM

Boslaan 43

2132 RJ Hoofddorp

Nederland

KVK: 70239487

BTW: NL001727645B77