Meet Rueby_nails


Dee-anne Walker is de dame achter Rueby_nails. Zij is een nail artist uit Engeland. Wij hebben haar gevonden door haar mooie vlinders! Toen wij zagen hoe zij had gewonnen met de Butterfly challenge, konden wij niet wachten om met haar samen te werken!

Als eerste bedankt voor alle mooie sets die je maakt. Het is een genot om naar te kijken! Jouw werk is zo inspirerend. Hoe lang zit jij eigenlijk in dit vak?

“Ik vind het erg leuk dat jullie mij hebben gevonden! Jullie hebben zulke mooie glitters en ik zeg zeker geen nee tegen glitters!! Ik zit al 4,5 jaar in het vak. Ik ging eerst studeren en ben toen in het nagelvak gerold."


Je bent echt mega creatief. Hoe probeer jij jezelf steeds te verbeteren?

"Ik maak altijd tijd om te oefenen en ik geef eigenlijk nooit op. Er is altijd ruimte om jezelf te verbeteren. Dus waarom ook niet?"


Je bent inderdaad nooit uitgeleerd in dit vak. Waar haal jij jouw inspiratie vandaan?

“Ik ben een echte DISNEY FAN! Ik hou zoveel van alle karakters en daar haal ik ook echt mijn inspiratie vandaan.”


Wat vind jij het leukst in dit vak?

“Ik hou echt van schilderen. Het werkt super rustgevend op mij. Heerlijk om zo een moment voor jezelf te hebben. Als je het in een set verwerkt en leuke gesprekken daarbij hebt is dat echt heerlijk!”


Wat vind jij het leukst aan glitters?

“Ik hou van glitters omdat het alles vaak 1 geheel maakt en het je set echt tot leven kan brengen. Het geeft echt een upgrade aan jouw set!”

Wij kunnen niet wachten op al jouw designs!! Veel succes met jouw dromen hou ons op de hoogte met foto’s van jouw werk! FOLLOW @Rueby_nails

26 keer bekeken

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW, tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

  • Facebook
  • Instagram

website

bestellen

support

SHOP VEILIG!

Betalingen kunnen op de volgende manieren worden voltooid: IDeal, Paypal, vooruitbetaling (overschrijving), contant bij afhalen op afspraak in onze studio: The Beauty bar. Na de bestelling worden onze klanten in detail geïnformeerd over de huidige status van hun bestelling. Zo krijg je bij een pakket een trackingnummer waarmee de bestelling goed gevolgd kan worden.

The BLOOOM

Boslaan 43

2132 RJ Hoofddorp

Nederland

KVK: 70239487

BTW: NL001727645B77