Meet Tiffany

Tiffany Harmsen (27) is een nagelstyliste uit Breda. Het nagelvak is letterlijk haar passie! Wij hebben haar gevonden door haar glitter game! Toen wij zagen hoe zij haar glitters altijd in verschillende sets on point had, konden wij het niet laten om te vragen of ze een samenwerking wilde doen! In onze VALENTINE GIVEAWAY zitten onder andere de glitters en chromes uit onze nieuwe collectie. En Tiffany we love you voor alle mooie sets!!


Als eerste bedankt voor een leuke samenwerking! Jouw sets zijn sets om verliefd op te worden. Hoe lang zit jij in dit vak?

“Ik vind het erg leuk dat ik door jullie benaderd werd om samen te werken. Hoe tof wanneer je zo ontzettend veel mooie glitters opgestuurd krijgt om weer mooie nagels mee te maken.

Ik heb 8 jaar geleden mijn opleiding afgerond, de eerste 6 jaar was ik er niet heel erg mee bezig door andere prioriteiten, maar de laatste 2 jaar ben ik echt bezig om mezelf steeds te verbeteren. En ik moet zeggen dat ik trots ben als ik zie waar ik nu op dit moment ben.”


Als er iemand trots mag zijn ben jij het wel! Hoe probeer jij jezelf te verbeteren?

“Veel trainen! Ik heb een tijdje in een salon gewerkt en heb daar echt heel erg veel geleerd. En natuurlijk ook trainingen en workshops volgen.”


Waar haal jij je inspiratie vandaag?

“Ik haal mijn inspiratie vooral bij andere nagelstylistes vandaan via Instagram en soms ook via Youtube.”


Wat zijn jouw goals?

“Mijn goals zijn nog heel veel trainingen volgen ook mijn eigen salon!”


Wat vind jij het leukst in dit vak?

“Ik vind het altijd erg leuk wanneer ik los mag gaan op een set. Dan kan ik mij uitleven en vooral nieuwe dingen kan uitproberen!”


Wat is het gene wat je het minst leuk vind aan dit vak?

“Alle stof, vooral met een opvulbehandeling. Een goede afzuiger is het eerste wat op mijn verlanglijstje staat.”


Wat vind jij het leukst aan glitters?

“Alles! Ik hou echt teveel van glitters. Sommige klanten worden zelfs moe van mij. Ha! Als ze vragen aan mij wat ze moeten doen, dan is mijn antwoord altijd: GLITTERS!!”


Wij zijn ook erg gek op glitters!! Veel succes met jouw dromen en hou ons op de hoogte met foto’s van jouw werk! FOLLOW @nailsbytifff

674 keer bekeken

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW, tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

  • Facebook
  • Instagram

website

bestellen

support

SHOP VEILIG!

Betalingen kunnen op de volgende manieren worden voltooid: IDeal, Paypal, vooruitbetaling (overschrijving), contant bij afhalen op afspraak in onze studio: The Beauty bar. Na de bestelling worden onze klanten in detail geïnformeerd over de huidige status van hun bestelling. Zo krijg je bij een pakket een trackingnummer waarmee de bestelling goed gevolgd kan worden.

The BLOOOM

Boslaan 43

2132 RJ Hoofddorp

Nederland

KVK: 70239487

BTW: NL001727645B77