Metallics zijn de trends van 2019! Maak nu jouw eigen chrome ombre.

Bijgewerkt: 18 mrt 2019Op de catwalk zag je de looks al voorbij komen. Een chrome uit onze Metallic serie is daarom ook echt een must-have in jouw collectie. Een WOW-effect in een paar tellen.


Bekijk hier die tutorial van GlossySwan om nog meer uit jouw chrome collectie te halen!


Stap 1

Breng een dun laagje gel polish als basiskleur aan. Werk zo dun mogelijk! Liever 2 dunne laagjes om de kleur dekkend te krijgen, in plaats van 1 dikke laag. Hard deze uit.


TIP: Probeer van tevoren een nude, een witte en zwarte basislaag uit. Je zal zien dat alle chromes net even anders uitkomen met een andere basiskleur. Hoe donker de kleur hoe dieper het spiegel effect!


Stap 2

Breng een laag no wipe top coat aan en hard deze de helft van de normale tijd uit. Meestal is 30 seconden genoeg.


TIP (BEGINNER): Begin met 30 seconden. In Stap 2 moet je jouw no wipe topcoat "leren kennen". De een heeft iets langer of korter nodig dan de ander. Als je merkt dat je het pigment er zo van af kan vegen, moet je de tijd aanpassen en hem korter in de lamp uitharden. Merk je dat de chrome er als het ware in blijft plakken, dan moet je het iets langer uitharden in de lamp.


Stap 3

Begin nu aan jouw ombre. Werk zo snel mogelijk! Als je nog niet ervaren bent met de chrome is de Glitter & ombre brush een goede tool om jou snel te laten werken. Als je te lang wacht kan de chrome zich namelijk niet meer hechten aan de topcoat. Mocht het te snel gaan werk dan het liefst nagel per nagel.


Breng de Copper blues aan op de tip en blend het met jouw brush naar boven. Veeg je brush af op een nail wipe. En breng dan direct de Bubble gum of Purple rain aan vanuit je cuticle richting het midden van de nagel. Veeg de nagel met bij voorkeur een borstel met zachte haren. Hard de nagel nu uit.


Stap 4

Breng een dunne laag no wipe top coat aan om jouw chrome te sealen. Hard deze uit.


Zo makkelijk is een Chrome ombre! Heb jij al onze kleuren bekeken? Hou onze webshop in de gaten! Meer chromes on their way!!


Benodigdheden:

- Copper blues

- Bubble gum

- Purple rain

- Glitter & ombre brush


39 keer bekeken

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW, tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

  • Facebook
  • Instagram

website

bestellen

support

SHOP VEILIG!

Betalingen kunnen op de volgende manieren worden voltooid: IDeal, Paypal, vooruitbetaling (overschrijving), contant bij afhalen op afspraak in onze studio: The Beauty bar. Na de bestelling worden onze klanten in detail geïnformeerd over de huidige status van hun bestelling. Zo krijg je bij een pakket een trackingnummer waarmee de bestelling goed gevolgd kan worden.

The BLOOOM

Boslaan 43

2132 RJ Hoofddorp

Nederland

KVK: 70239487

BTW: NL001727645B77