Neon smokey effect.


De Kawaii collectie is een collectie die bestaat uit neon tinten. In deze collectie vind je genoeg items om mooie sets te maken, die zeker al klaar zijn voor het mooi weer!


Hier een tip van GlossySwan om een vet design te maken met jouw neon tinten: "Neon SMOKEY effect"


Stap 1

Breng een dunne laag zwarte gelpolish aan als basiskleur. Werk zo dun mogelijk! Liever 2 dunne laagjes om de kleur dekkend te krijgen, in plaats van 1 dikke laag. Hard deze uit.


Stap 2

Verwijder de plaklaag met een droge nailwipe.


Stap 3

Dep een stukje van een boterhamzakje in de witte gelpolish en creëer al deppend het begin van jouw smokey effect. Hard deze laag 35 seconden uit met een led en 1 minuut met een uv lamp. Test jouw lamp even uit qua tijd, elke lamp werkt namelijk anders!


Tip: Denk van tevoren na over jouw design. Op deze manier blijft het duidelijk waar jij jouw pigment wil en zal plaatsen. Een handige tool hiervoor is onze NAIL DESIGN TEMPLATE. Download deze template gratis met de code: FREETEMPLATEFORU.


Stap 4

Breng nu het pigment aan over de witte lak. Door de plaklaag blijft deze goed liggen.


Tip: Als je nog niet ervaren bent met pigmenten is de Glitter & ombre brush een goede tool om jou snel en zuinig te laten werken.


Stap 5

Breng een dunne laag no wipe top coat aan om het design te sealen. Hard deze uit.

That's it! Heb jij al onze kleuren al bekeken? Hou onze webshop in de gaten!


Benodigdheden:

- Neon pigmenten set (6stuks)

- Glitter & ombre brush
52 keer bekeken0 reacties

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW, tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

  • Facebook
  • Instagram

SHOP VEILIG!

Betalingen kunnen op de volgende manieren worden voltooid: IDeal, Paypal, vooruitbetaling (overschrijving), contant bij afhalen op afspraak in onze studio: The Beauty bar. Na de bestelling worden onze klanten in detail geïnformeerd over de huidige status van hun bestelling. Zo krijg je bij een pakket een trackingnummer waarmee de bestelling goed gevolgd kan worden.

website

bestellen

support

The BLOOOM

Boslaan 43

2132 RJ Hoofddorp

Nederland

KVK: 70239487

BTW: NL001727645B77