top of page
Verzendkosten en levertijd

Voor het versturen van binnen- en buitenlandse zendingen hebben wij twee mogelijkheiden:

 

PostNL Pakketpost.

PostNL pakketpost wordt bezorgd van maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen) zowel in Nederland als in België. PostNL is in Nederland en België een betrouwbare partner gebleken voor het afleveren van pakketten. Bij een verzending als pakketpost ontvangt je per email een Track & Trace nummer zodra jouw pakket verwerkt is in het sorteercentrum van PostNL.

Om jouw pakket te kunnen tracken kun je op de link in de ontvangen email klikken.

Pakket laten bezorgen bij PostNL-locatie.

Het voordeel van het verzenden op deze wijze is dat je niet thuis hoeft te zijn, maar ook na jouw werktijd je pakket kunt ophalen op één van de PostNL afhaallocaties.

Je hebt ook de keuze om je pakket die al onderweg is ook te laten bezorgen bij een PostNL-locatie.

Dit doet  als volgt:

1)Zoek jouw pakket in Track & Trace

Ga naar Track & Trace (ook beschikbaar in de PostNL-app) en vul de Track & Trace-code en je postcode in. De Track & Trace-code ontvang je in  een e-mail met daarin een directe link.. Klik op ‘bezorging wijzigen’

2)Dit kan vanaf het moment dat wij je pakket hebben ontvangen van de afzender tot je de status ‘Gesorteerd’ ziet staan. Wil je berichten ontvangen zodra de status van je pakket verandert? Dat kan in de PostNL-app via ‘Account’ - ‘Notificaties’.

 

3)Kies de gewenste PostNL-locatie

Wij bezorgen ook in het buitenland. PostNL levert pakketten over de hele wereld. Mail ons naar info@theblooom.nl of via ons contactformulier en we laten je de actuele verzendkosten z.s.m. weten.

Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur geplaatst worden, worden onder voorbehoud van transport en voorraad de volgende werkdag geleverd (incl. maandag en zaterdag). 

Verzendkosten binnen Nederland bedragen €6,75. Vanaf €75 gratis verzending binnen Nederland.

bottom of page