Verzendkosten en levertijd

Voor het versturen van binnen- en buitenlandse zendingen hebben wij twee mogelijkheiden:

 

PostNL Pakketpost.

PostNL pakketpost wordt bezorgd van maandag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen) zowel in Nederland als in België. PostNL is in Nederland en België een betrouwbare partner gebleken voor het afleveren van pakketten. Bij een verzending als pakketpost ontvangt je per email een Track & Trace nummer zodra jouw pakket verwerkt is in het sorteercentrum van PostNL.

Om jouw pakket te kunnen tracken kun je op de link in de ontvangen email klikken.

Pakket laten bezorgen bij PostNL-locatie.

Het voordeel van het verzenden op deze wijze is dat je niet thuis hoeft te zijn, maar ook na jouw werktijd je pakket kunt ophalen op één van de PostNL afhaallocaties.

Je hebt ook de keuze om je pakket die al onderweg is ook te laten bezorgen bij een PostNL-locatie.

Dit doet  als volgt:

1)Zoek jouw pakket in Track & Trace

Ga naar Track & Trace (ook beschikbaar in de PostNL-app) en vul de Track & Trace-code en je postcode in. De Track & Trace-code ontvang je in  een e-mail met daarin een directe link.. Klik op ‘bezorging wijzigen’

2)Dit kan vanaf het moment dat wij je pakket hebben ontvangen van de afzender tot je de status ‘Gesorteerd’ ziet staan. Wil je berichten ontvangen zodra de status van je pakket verandert? Dat kan in de PostNL-app via ‘Account’ - ‘Notificaties’.

 

3)Kies de gewenste PostNL-locatie

Wij bezorgen ook in het buitenland. PostNL levert pakketten over de hele wereld. Mail ons naar info@theblooom.nl of via ons contactformulier en we laten je de actuele verzendkosten z.s.m. weten.

Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur geplaatst worden, worden onder voorbehoud van transport en voorraad de volgende werkdag geleverd (incl. maandag en zaterdag). 

Verzendkosten binnen Nederland bedragen €6,75. Vanaf €75 gratis verzending binnen Nederland.

*Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW, tenzij nadrukkelijk anders vermeld.

  • Facebook
  • Instagram

SHOP VEILIG!

Betalingen kunnen op de volgende manieren worden voltooid: IDeal, Paypal, vooruitbetaling (overschrijving), contant bij afhalen op afspraak in onze studio: The Beauty bar. Na de bestelling worden onze klanten in detail geïnformeerd over de huidige status van hun bestelling. Zo krijg je bij een pakket een trackingnummer waarmee de bestelling goed gevolgd kan worden.

Openingstijden winkel:

Maandag: 9:00 - 14:00

Dinsdag: 9:00 - 14:00

Woensdag:  Gesloten

Donderdag: Op afspraak

Vrijdag: Op afspraak

Zaterdag: 10:00 - 14:00 

Zondag: Gesloten

 

Door de huidige maatregelen omtrent COVID-19 zijn wij tijdens de lessen alleen open op afspraak. Op deze manier kunnen wij de 1,5 meter afstand goed bewaren. Wij maken graag tijd voor jou om jou een goede service aan te kunnen bieden. App 0621572434 als je een afspraak zou willen maken zodat wij jou buiten de lestijden in kunnen plannen!

website

bestellen

support

The BLOOOM

Boslaan 43

2132 RJ Hoofddorp

Nederland

KVK: 70239487

BTW: NL001727645B77